Jadran Neum

HVK JADRAN NEUM

U svojoj sportskoj karijeri na posebno mjesto stavljam reformaciju HVK Jadran Neum.

1.8.2019te godine započeo sam treninge sa svega par djece kod kojih sam stekao povjerenje radeći s njima kratko u sezonama 2017 i 2018. Početkom rujna 2019e godine klub broji već 50ak sretne djece koja nažalost zbog mog odlaska radi drugih poslovnih obveza ostaju bez trenera.

Ovaj rastanak za mene nije značio oproštaj nego borbu da pronađem način da spomenuta djeca treniraju tokom cijele godine.

Sjedam na kavu s prijateljem, a ujedno i jednim od prvih članova kluba s kojim dogovaram suradnju i klub kreće uzlaznim putanjama.

Uzlazna putanja

Od tada klub funkcionira puno bolje. Uveli smo prvu besplatnu obuku neplivača za sve članove grada, školu plivanja te školu vaterpola. Klub od 2019te godine funkcionira kroz cijelu godinu s tim da još uvijek nemamo adekvatne uvjete treniranju u bazenu od studenog do ožujka. Zasigurno nećemo odustati dok JADRAN ne postane najprepoznatljiviji simbol grada i dok ime osnivača kluba IVICE BACICA ne bude proglašeno za najvećeg sportskog entuzijasta Neuma, što Ivica zasigurno zaslužuje. Kroz klub je od 2019te godine prošlo preko 200ak djece!